|
|
- med kogebog, gode madråd og fokus på alt det, du kan spise Kan du tåle det du spiser? af Marianne Jäger & Carmen Villefrance |
|
|
|
Plan til udgiftsrammer for bistandssamarbejdet for 2009-2013 Regeringen fremlægger her sine udviklingspolitiske prioriteter for årene 2009-2013 Udenrigsministeriet |
|
|
|
Mere vægt på grønsagerne Frugt og grønsager er godt for helbredet. Opskrifter og idéer til, hvordan man når det grønne mål Forbrugerstyrelsen |
|
|
|
Norsk miljømagasin Oikos - Økologisk Landslag |
|
|
|
Miljøsk nr. 34 Temanummer om samarbejde mellem virksomheder og miljø-NGOér + fire andre artikler om miljø og samfund.
Varierende forfattere |
|
|
|
Arbejdsrapport fra DMU nr. 92 af Johan Nielsen, Morten Strandberg, Knud Tybirk, Niels Boje Groth |
|
|
|
fra TV-udsendelserne 75 gode og praktiske råd sætter dig i stand til at spare 23.600,- kr. om året - og samtidig gøre en indsats for miljøet af Anne Katrine Lund og Frans Grandjean |
|
|
|
- en økologisk kogebog med skønne retter og samtidig en sanselig madrejse gennem Danmark i tekst og billeder. af Kille Enna |
|
|
|
På sporet efter fødevareetikken Hvordan skal man som forbruger forholde sig til miljøet og den bæredygtige udvikling, dyrevelfærden, fødevaresikkerheden, arbejdsmiljøet, udviklingen af landkulturen og meget mere ? Christian Coff |
|
|
|
- forbrugermagasinet om mad og økologi Forbrugermagasin. Økologisk Landsforening |
|
|