Øko-info er Danmarks økologiske portal, med alt om økologi, miljø og bæredygtig udvikling.

Guide til det grønne Danmark - vejen til økologisk information!


Forside | Om Øko-info | Søgetips | For annoncører | Kom med i De Grønne Sider


Søg i ... efter ordet
  AKTUEL SØGNING
Publikationer tilknyttet emnet Fdevarer.
  VIS PUBLIKATIONER
I kategorien...

(og) under emnet...

(og) med teksten...

Mine sider

Grønne organisationer - NGO'ere som offentlige - og private personer kan oprette og præsentere sig selv i databasen




Din søgning kan udskrives med alle væsentlige data:


Fandt 98 publikationer
Nr. 71 - 80 vises. Til Forside | Forrige side | Næste side
Side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10



Økologisk oksekød
- ammekohold og studeproduktion
Der er eks. v. 3 måder at producere oksekød på:
- Færdigfedning af malkekøer, der sættes ud
- Produktion af stude
- Produktion af slagtedyr baseret på ammekvæghold
Allan Holm
Økologiske avlere 1998

Landsforeningen Økologisk Jordbrug
Økologiske Fodspor på Køkkenbordet
Sundhed, miljø og klima i en mundfuld
Bogen indeholder over 100 årstidsinddelte vegetaropskrifter, lige til at gå til, når sæsonen er der.
af Lise Faurschou Hastrup
Økologiske kartofler
Forskellige måder at holde ukrudtet væk på og undgå sygdomme samt de vigtigste betingelser for et godt resultat.
Forfattere: Annette Møller Sørensen, Henning Sørensen, Lars Møller, Karen Munk Nielsen
Om deklarationer på fødevarer
Se hvad der er indeni - udenpå

Dansk Varefakta Nævn
Omlægning til økologisk planteavl
40 min. video

Prod: Ærø Økologigruppe
Organic Uganda
Fra et opstarts projekt støttet af Danida for øget samhandel med de varer, der allerede bliver dyrket økologisk i Uganda og med fordel kan eksporteres og sælges i Europa.
Tekst af Sven Jensen & Anita Sieg Norup
Pandoras madkasse
Genteknologiens vidunderlige verden
NOAH lægger nu op til debat om gensplejset mad med udgivelsen af debatbladet "Pandoras madkasse - Genteknologiens vidunderlige verden".
NOAH's forlag
Pengevirke
tidsskrift for ny bankkultur
tidsskrift om bæredygtig økonomi og samfundsudvikling
redaktør Ole Uggerby
Råderum i køkkenet
Hjemkundskab for det 21. århundrede
Hvorfor ikke lade hjemkundskab være indgangen til det grønne islæt i folkeskolen? Her kan man med udgangspunkt i madlavningen lære om miljø og sundhed
NOAH`s Bæredygtighedsgruppe


Til Forside | Forrige side | Næste side
Side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

  SE OGSÅ ...
Artikler