|
|
- et idékatalog af Mette Marie Lind |
|
|
|
En inspirerende have- og kogebog om, hvordan man gør, hvis man vil dyrke og spise økologiske grøntsager. Camilla Plum |
|
|
|
Vælg livsstil for fremtiden Efter " Manual 2000" af John Elkinton & Julia Hailes Kjeld Hansen |
|
|
|
|
|
|
|
- økologi, mad og sundhed Bogen rummer bl.a. en gennemgang af, hvordan moderne landbrug og levnedsmiddelindustri har forringet og denatureret den mad, vi spiser. Skrevet af Ane Bodil Søgaard og Troels V. Østergaard |
|
|
|
Folder udgivet i forbindelse med ø-mærkekampagnen 2003 Fødevaredirektoratet |
|
|
|
- mellem forbrug og landbrug Oplæg til debat mellem forbrugere og landmænd Red.: Peter M. Frederiksen |
|
|
|
- roden til alt godt Hvad siger folkemedicin og videnskab af Ane Bodil Søgaard |
|
|
|
- sådan påvirker maden den globale opvarmning Coop Danmark og Informationscenter for Miljø og Sundhed udgiver en folder, som kan hjælpe forbrugerne til at tage hensyn til klimaet i deres fødevareforbrug. af Katrine Milman og Jacob Sørensen |
|
|
|
Red lidt af verden mellem 5 og 7 Med masser af skønne opskrifter, komplette indkøbslister til hele ugen og gode tips og råd til, hvordan du træffer klimarigtige valg, når du køber ind og laver mad. af Susanne Engelstoft Rasmussen, FDB |
|
|