|
|
Pjece Danmarks Aktive Forbrugere |
|
|
|
Report from a copenhagen workshop on biotechnology and the third world In September 2000 a workshop on biotechnology in agriculture and food production was held. Gitte Meyer |
|
|
|
- fundament for udvikling og værdiskabelse Forskningen skal bære udviklingen frem mod stadig bedre løsninger.Sunde, sikre og konkurrencedygtige fødevarer, fremstillet med mindst mulig belastning af samfund, miljø,dyr og mennesker. |
|
|
|
Halvdelen af Danmarks areal bliver hvert eneste år sprøjtet med pesticider. Det kan måles på pesticidrester i mere end 50% af det det nydannede grundvand. af Hans Nielsen |
|
|
|
- en guide til spiring Læseren får en grundig indføring i spiredyrkningens finesser af Miriam Sasha Sommer |
|
|
|
|
|
|
|
- funktionelle fødevarer og ernæringspolitik Bidrag til den aktuelle debat om funktionelle fødevarer og virksomheders brug af ulovlige sundhedsanprisninger Sofie Krogh Andersen m.fl. |
|
|
|
Æbler, pærer, blommer og kirsebær I bogen gennemgås alle de mange gamle frugtsorter med supplerende illustrationer af hver frugt. af Birgitte Svennevig |
|
|
|
|
|
|
|
- GLOBALE KRISER Uundværlig både som håndbog og opslagsbog. Den giver en forståelsesramme i forhold til det løbende informations-bombardement. af Knud Vilby |
|
|