|
|
Guide til Økologisk mel fra Danmark Guiden fortæller blandt andet om det økologiske korns historie og der er også opskrifter og gode råd om bagning med økologisk korn. Økologisk Landsforening |
|
|
|
Niels Munk Plum |
|
|
|
I "Mine æbler" fortæller Ritt Bjerregaard om sine erfaringer fra sin økologiske frugtplantage ved Stestrup Old på Midtsjælland Ritt Bjerregaard |
|
|
|
Hjerte-kar-sygdomme skyldes bl.a. arvelige forhold og usund livsstil, men også kosten kan have afgørende betydning. af Jean Carper |
|
|
|
- økologisk BRUNCH-kogebog med opskrifter af Wassim Hallal Opskrifterne er med lokalt producerede danske og økologiske fødevarer. af Wassim Hallal |
|
|
|
En historie om økologi Et uhøjtidligt materiale om hvad økologi er. Hæftet er både et godt udgangspunkt for en snak om dyreetik, hvor maden kommer fra og at bag enhver vare, gemmer der sig en historie. Red.: Christine Viemose, Eigil Larsen, Maja Plesner og Thomas Neumann. |
|
|
|
En håndbog, der formidler erfaringer med omlægning i offentlige køkkener til økologiske produkter Kjeld Hansen |
|
|
|
|
|
|
|
Miljønyheder fra hele verden - opdateres hver uge Informationscenteret for Miljø & Sundhed |
|
|
|
Temanummer om økologi NOAH |
|
|