|
|
|
Publikationer tilknyttet emnet kologi i storkkkener.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nr. 1 - 9 vises. |
Til Forside | Forrige side | Næste side Side 1 |
|
|
|
|
| Vejledning og gode råd til store og små køkkener En slags vejviser til miljøarbejdet, som giver et overblik over, hvilke områder miljøarbejdet dækker, og hvordan det kan udføres i praksis. Red.: Maibrit Ahasverus og Annie Hagel m.fl. | | | | Bogen er udsolgt fra forlag. Asta Rasmussen og Merete Broksø | | | |
Anne Birgitte Agger | | | | Erfaringer med professionel omlægning til økologi i storkøkkenet af Poul Holmbeck m.fl. | | | | Miljøsk nr. 36 Temanummer om Miljøøkonomi. 7 meget forskellige temabidrag, samt 5 artikler om miljø og samfund Varierende forfattere | | | |
| | | | En håndbog, der formidler erfaringer med omlægning i offentlige køkkener til økologiske produkter Kjeld Hansen | | | |
| | | | Hjemkundskab for det 21. århundrede Hvorfor ikke lade hjemkundskab være indgangen til det grønne islæt i folkeskolen? Her kan man med udgangspunkt i madlavningen lære om miljø og sundhed NOAH`s Bæredygtighedsgruppe | | |
|
|
Til Forside | Forrige side | Næste side Side 1 |
|
|
|
|
|
|