Køkkenet er et godt sted at starte, hvis vi vil ændre på vores energi- og ressourceforbrug.
"Råderum i Køkkenet" er et anderledes bud på en grundbog til hjemkundskab.
En grundbog, der lægger op til tværfagligt samarbejde mellem hjemkundskab og natur/teknik, matematik, fysik, biologi, geografi og samfundsfag. Kapitlerne er bygget op, så de med udgangspunkt i opskrifter tager fat på en eller flere miljømæssige udfordringer.
Vi mener, at hjemkundskab er en god indgang til en lang række af relevante miljømæssige problemstillinger i og uden for køkkenet.
Vi håber, at denne bog kan medvirke i at styrke hjemkundskab i folkeskolen, fordi der netop i dette fag er en række uudnyttede muligheder for at arbejde konkret og målrettet med miljø og sundhed.
Alle opskrifter i "Råderum i køkkenet" kan laves med økologiske varer. Det er vores håb, at økologiske fødevarer i højere og højere grad bliver en naturlig del af hjemkundskab.
Findes i kategorierne: Bog
Emneord: Økologi i storkøkkener | Fødevarer | Undervisning / uddannelse
I De grønne sider:
|