|
|
|
Planer om smags- og oplevelsescenter |
|
|
|
|
|
Øhavets Syltetøj på glas lavet af hindbær, solbær og stikkelsbær fra Strynø. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Økologisk kød fra kødkvægracen Hereford. |
|
|
|
|
|
Medlem af Helsam |
|
|
|
|
|
Mikro-bryggeri i landsbyen St. Rise midt på Ærø i det Sydfynske øhav. Selve bryggeriet er bygget ved en vandkilde, der leverer øens bedste vand. |
|
|
|
|
|
Hereford oksekød, frugt og bær samt græsensilage. Hesteavl. |
|
|
|
|
|
Økologisk jordbrug med gårdbutik i Ærøs runde halmhus.
|
|
|
|
|
|
Et nyt kvalitativt koncept for udlejning af feriehuse- og lejligheder er under opsejling. Med sigte på et Skandinavisk netværk af ekstraordinært smukt beliggende og miljøorienterede udlejningstilbud. |
|
|
|
|
|
Skind, garn, strikvarer, vævede ting og hele el. halve lam m.m. |
|
|
|