Kostkompagniet arbejder på følgende niveaer inden for ernæringsrådgivning og sundhedsfremme:
Strategisk niveau, mad- og måltidspolitik.
Koble sundhed til værdier og mål.
Brugerundersøgelser og kravsspecifikationer.
Økologisk omlægning.
Medarbejderniveau:
Kampagner, kostvejledning, sundhedsskole
Kantine:
Kompetenceudvikling, ernæringsmæssig vurdering, skræddersyede forløb og åbne kurser i Træningsakademiet Kostkompagniet.
Findes i kategorierne: Videns- og Miljøcentre | Foredragsholdere | Fonde / Støttemidler | Virksomheder / Leverandører | Grønne konsulentfirmaer
Emneord: Økologi i storkøkkener | Sundhed / helse | Fødevarer | Børn og unge | Undervisning / uddannelse | Information / Rådgivning | Bæredygtig udvikling | Miljø | Uddannelse for Bæredygtig Udvikling |