I december 1999 byggede Gitte og Lars Ville, i samråd med Fødevaredirektoratet, eget slagtehus og gårdbutik og åbnede forretningen den 1. november 2000.
Med mere end 30 års erfaring som faglært slagter, ved Lars Ville hvad han vil - både når det gælder opdræt, slagtning, forarbejdning og salg af kvalitets-varer.
Fra gårdbutikken sælges de kvalitets-varer, som kommer fra eget opdræt, der foregår på en nærliggende gård med 24 ha. jord til. Der bruges udelukkende foder af egen avl - uden sprøjtemidler. Dyrene, kreaturer, får og lam opdrættes og transporteres på en etisk forsvarlig måde hjem til Slagtehuset.
Mandag, tirsdag og onsdag, er der slagtedag. Der slagtes både eget opdræt og for andre producenter med små besætninger. Dyrene går på marken bag gården og afstresser i nogle dage før slagtningen - således undgås det at dyrene på noget tidspunkt bliver stressede.
Findes i kategorierne: Virksomheder / Leverandører | Gårdbutikker / Stalddørssalg | Slagtere
Emneord: Fødevarer |