|
|
Hæftet giver et overblik over, hvordan de seneste årtiers udvikling indenfor kemisk forskning og kemisk industri har spillet sammen med den samfundsmæssige udvikling Det Økologiske Råd |
|
|
|
Henrik Dilling |
|
|
|
- sådan påvirker maden den globale opvarmning Coop Danmark og Informationscenter for Miljø og Sundhed udgiver en folder, som kan hjælpe forbrugerne til at tage hensyn til klimaet i deres fødevareforbrug. af Katrine Milman og Jacob Sørensen |
|
|
|
Frederik Duvald |
|
|
|
Dansk Institut for Folkesundhed, DIF |
|
|
|
Den store opslagsbog om hverdagskost, der forebygger og kurerer sygdomme Mange store og små sygdomme kan klares ved en regulering af vor levevis og gennem vor mad. af Jean Carper |
|
|
|
Den store opslagsbog om hverdagskost, der forebygger og kurerer sygdomme Om madvarers, vitaminers og mineralers betydning for over 100 forskellige sygdomme. Forfatter Jean Carper |
|
|
|
- en lille levnedsmiddeltabel Skal man sammensætte en sund kost kan man bruge skemaerne i denne folder. Forbrugerstyrelsen |
|
|
|
|
|
|
|
Guide til Økologisk mel fra Danmark Guiden fortæller blandt andet om det økologiske korns historie og der er også opskrifter og gode råd om bagning med økologisk korn. Økologisk Landsforening |
|
|