|
|
Bogen indeholder den nyeste viden og er skrevet for ikke-eksperter uden at slække på den faglige kvalitet. Red.: Jes Fenger |
|
|
|
Tema-rapport nr. 16 fra DMU af Finn Palmgren, Ruwim Berkowicz, Steen Solvang Jensen og Kåre Kemp |
|
|
|
Den store opslagsbog om hverdagskost, der forebygger og kurerer sygdomme Mange store og små sygdomme kan klares ved en regulering af vor levevis og gennem vor mad. af Jean Carper |
|
|
|
Landbrug mellem natur og samfund Landbruget står i disse år overfor mange problemer mht. miljø, dyrevelfærd og økonomi. Det er nødvendigt med en generel ændring af den industrielle landbrugskultur.
NOAH's Landbrugsgruppe |
|
|
|
Guide til Økologisk mel fra Danmark Guiden fortæller blandt andet om det økologiske korns historie og der er også opskrifter og gode råd om bagning med økologisk korn. Økologisk Landsforening |
|
|
|
Niels Bohse Hendriksen og Svend Binnerup |
|
|
|
En bog for medarbejdere i virksomheder med miljøprofil En emnebog til brug ved undervisningen af medarbejdere indenfor miljø. af Marianne Stark |
|
|
|
- katalog 2002/2003 Nye tværfaglige undervisningsmaterialer om miljø, bæredygtig udvikling og handlekompetence. Christina Tynell m.fl. |
|
|
|
Idé og formidling |
|
|
|
Bæredygtig udvikling i institutioner og skoler En vejledning til pædagoger og lærere, hvor der kan hentes inspiration til at arbejde med bæredygtig udvikling på skolen, fritidshjemmet og daginstitutionen. Bente Eskildsen, Bettina Brandt, Bodil Kristensen, Britt Schak Hansen, Ida Poulsen, Inge Nastrup, Merete Vigen Hansen, Steen E. Jensen, Søren Vinding. |
|
|