I dette hæfte om landbrugets kulturplanter vil du få en introduktion i tekst og billeder til de mest almindelige afgrøder, der dyrkes i Danmark samt nogle af de mere sjældne.
Hæftets vigtigste del udgøres af 15 billedark, der giver overblik over afgrødernes vigtigste kendetegn, hvad de bruges til, hvornår de skal sås og høstes og meget mere.
Derudover er der medtaget oversigter, der viser forskellene mellem tokimbladede og enkimbladede planter, og for flere af afgrøderne er der vist de forskellige udviklingsstadier fra spiring til modenhed.
Hæftet afsluttes med en ordliste, hvor mange af de landbrugs-faglige og botaniske udtryk klares.
Hæftet henvender sig primært til elever på landbrugs-uddannelsens modul 1a, men de mange flotte farvefotos og den korte, præcise tekst gør hæftet interessant for enhver, der vil vide mere om de afgrøder, der dækker de danske marker.
Findes i kategorierne: Hæfte, pjece, folder
Emneord: Landbrug | Undervisning / uddannelse
I De grønne sider:
|